PARTIZAN POPRAVIO UTISAK: "Valjak" samleo "zmajčeke", blistava partija Smailagića

Novosti online

03. 09. 2021. u 19:34

SA osmehom na licu, košarkaši Partizana napuštaju hrvatsko primorje, pošto su u meču za treće mesto na Liburnija kupu u Opatiji savladali ekipu Cedevita Olimpije - 100:83.

ПАРТИЗАН ПОПРАВИО УТИСАК: Ваљак самлео змајчеке, блистава партија Смаилагића

FOTO: Rade Zagorac

Crno-beli seriju pripremnih mečeva pred početak nove sezone nastavljaju 11. septembra, kada odlaze na izuzetno jak turnir u Istanbul, na kojem će učestvovati zajedno sa domaćinom Fenerbahčeom, Monakom i Uniksom.

Mnogo bolje nego u meču sa Cibonom su juče izgledali izabranici Željka Obradovića, pogotovo u napadačkom smislu. Dodatnu fluidnost i opciju više doneo je Alen Smailagić, koji je zbog povrede oka preskočio duel sa Zagrepčanima. Doskorašnji košarkaš Golden stejta je bio prva figura susreta, postigavši 22 poena.

Odbrana našeg tima je ponovo bila na visini zadatka, dozvolivši protivniku da u prvom poluvremenu postigne samo 33 poena, ali ovog puta je i ofanzivni deo igre bio za skalu bolji, zbog čega je pitanje pobednika bilo rešeno već krajem treće deonice, kada su crno-beli otišli na tada maksimalnih plus 16.

Pored Smailagića, raspoloženi za igru bili su i Uroš Trifunović (15p) kao i Aleksa Avramović (9p, 7as), dok je u slovenačkom timu iskočio Markus Kini sa 19 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024