OBRADOVIĆ ANALIZIRAO GREŠKE PA PORUČIO: Bila je ovo posebna utakmica!

Novosti online

28. 08. 2021. u 08:34

KOŠARKAŠI Partizana savladali su Zlatibor sa 88:67 (29:13, 14:23, 23:15, 22:16) bio je to prvi meč po povratku Željka Obradovića u Partizan, a nakon susreta je trofejni trener imao razloga za kritike.

ОБРАДОВИЋ АНАЛИЗИРАО ГРЕШКЕ ПА ПОРУЧИО: Била је ово посебна утакмица!

FOTO: Tviter/KK Partizan

U prvom susretu nisu igrali Dalas Mur, Kevin Panter i Nemanja Dangubić. 

- Nema veze, to je rano. Svi će dobiti priliku da igraju. Minutaža je sada bila takva kakva je bila. Momci zaslužuju, rade, dobro se ponašaju. Pred nama je dosta treninga i prijateljskih mečeva. Bitno je da vodimo računa o zdravlju igrača i da budemo svesni da nam prijateljski mečevi znače pripremu za ono što nas čeka, poručio je Obradović.

Posle skoro 30 godina Željko Obradović sedeo je na klupi voljenog mu Partizana. 

- Bez dileme je ovo za mene bila posebna utakmica. Kada počne, onda postoji samo teren, tako je i sada bilo. Srećan sam i zadovoljan što sam tu, pa da vidimo dokle će sve to da traje.

Obradović je pohvalio i navijače koji su gotovo do poslednjeg mesta ispunili dvoranu. 

- Bila je lepa atmosfera, znali su da nagrade dobre poteze oba tima. To uvek želimo, da bude lepa i sportska atmosfera. Svi znaju šta znači nositi dres Partizana, nastavićemo da ih edukujemo u tom smislu. Moraju da znaju da je to jedinstveno i posebno, pojasnio je Žoc.

Video je prekaljeni stručnjak i detalje koje treba popraviti pred početak sezone. 

- Želeo da se zahvalim svima iz Zlatibora na gostoprimstvu, lepoj atmosferi i na kraju smo imali šansu da odigramo pripremni meč. U utakmici se vide neke stvari koje se na treninzima teško uočavaju. Bilo je dosta pozitivnih stvari, ali i dosta onih na kojima moramo da radimo. Pod broj jedan 19 izgubljenih lopti. To je posledica neiuigranosti i onoga što nas čekaju. Dobra stvar je bila agresivnost i na tome ću insistirati. Želim Zlatiboru sve najbolje u sledećoj sezoni, završio je Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne