"KAKVA VAŠA PAMET, PA VI NEMATE PAMET ZA OVAJ SPORT": Novi antalogijski tajm-aut Bajića, Makedonci ostali u šoku (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2021. u 08:46

Košarkaši Severne Makedonije poraženi su sinoć jako ubedljivo od selekcije Slovačke (72:88) u kvalifikacijama za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci, ali su i pored toga uspeli zajedno sa istom selekcijom da se domognu plasmana u narednu fazu.

KАКВА ВАША ПАМЕТ, ПА ВИ НЕМАТЕ ПАМЕТ ЗА ОВАЈ СПОРТ: Нови анталогијски тајм-аут Бајића, Македонци остали у шоку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Interesantno je da su sve reprezentacije u grupi imale skor 2-2, ali su Švajcarci otpali zbog najslabije koš-razlike.

Iako su na kraju nekako prošli dalje, trener Severne Makedonije i šef struke Igokee, Dragan Bajić nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, što je iskazao na jednom od tajmauta ove reprezentacije, kada je počeo da viče na svoje igrače, pokušavajući nekako da ih trgne iz letargije.

- Kakva vaša pamet, pa vi nemate pamet za ovaj sport. Nemaš pameti, nemaš pameti, je li ti jasno? Koji mozak to može uraditi? Kakav je ovo šut, bre? Pa neću da vi igrate za poene. Ko ste vi bre alo? Niko odbranu ne igra. Ovako kad pogledaju koš šut. Šta ti radiš? - besneo je Bajić, a sve to su uspele da snime kamere uz nekoliko propratnih psovki iskusnog stručnjaka.

Kvalifikacioni turnir bio je organizovan u Skoplju, delovalo je da će zbog toga Makedonija ipak lako doći do mesta u glavnom toku kvalifikacija, ali su Slovačka i Švajcarska uspele po jednom da pobede naše južne komšije. Ipak, presudna za Makedonce bila je pobeda iz prvog susreta protiv Slovačke, koji su dobili sa ubedljivih 69:47 i to pre samo četiri dana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri