DANILO ANĐUŠIĆ PRED VELIKIM POTPISOM: Povratak u elitno društvo posle reprezentativnih obaveza

Novosti

30. 06. 2021. u 11:46

REPREZENTATIVNI bek će dobiti zasluženu nagradu za dve odlične sezone u Burgu.

ДАНИЛО АНЂУШИЋ ПРЕД ВЕЛИКИМ ПОТПИСОМ: Повратак у елитно друштво после репрезентативних обавеза

FOTO: N. Paraušić

Srbija će od jeseni imati izvesno još jednog igrača u Evroligi. Prema nezvaničnim saznanjima "Mocartsporta" blizu potpisa u Monaku je Danilo Anđušić.

Srpski reprezentativac dobiće zasluženu nagradu za odlične dve sezone u Burgu gde je vratio karijeru na pravi kolosek i potvrdio da je kadar za elitno klupsko takmičenje. On je i sam potvrdio želju da se ponovo oproba u društvu najboljih, a posle izbora u idealnu petorku francuskog prvenstva, koju je zasladio titulom najboljeg strelca takmičenja sa prosekom od 20 poena, Anđušić sada dobija veliku šansu da isto nastavi u Evroligi.

U Kneževini će imati mogućnost da sarađuje sa Zvezdanom Mitrovićem, koji vrlo dobro poznaje Anđušićeve kvalitete. Iskusni šuter trenutno ima reprezentativne obaveze u dresu Srbije sa kojom želi da se domogne plasmana na Olimpijske igre. Anđušić je u kvalifikacijama za Evrobasket bio među najboljim igračima Srbije, zbog čega ga je selektor Igor Kokoškov pozvao da pomogne u napadu na vizu za Tokio.

Rođeni Beograđanin je karijeru započeo u Hemofarmu 2009. godine, a tokom karijere igrao je za Megu, Partizan sa kojom je učestvovao u Evroligi tokom sezone 2011/12, zatim za Virtus iz Bolonje, Valjadolid, Bilbao, Anvil, Parmu, Uniks i Igokee, pre nego što je u septembru 2019. došao u Burg gde je bio najbolji igrač tima u ove dve godine.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!