IGRAJ I POBEDI! Marinine lavice NAPADAJU FINALE - uzmi 2.000 RSD i podrži ih

PROMO

26. 06. 2021. u 18:00

Idemo po zlato.

ИГРАЈ И ПОБЕДИ! Маринине лавице НАПАДАЈУ ФИНАЛЕ - узми 2.000 РСД и подржи их

Foto: Promo

Domaći teren i navijači, loš sudijski tretman, dvostruki uzastopni šampion Evrope i loša tradicija - sve te prepreke su prošle košarkašice Srbije u samo jednom meču i nakon toga ostvarile plasman u polufinale Evrope!

Znala je cela Srbija da može "računati" na njih i da će, ma koji rezultat bio, moći da se ponosi barem trudom i zalaganjem, ali košarkašice su nam dale i više od toga!

Srpski tim je prvi put u istoriji u zvaničnom meču savladao dvostruke uzastopne šampionke Evrope i u borbi za plasman u finale sastaće se sa Belgijom, koja je savladala Rusiju 85:83.

I ne samo to, utakmica protiv Španije je pokazala i da nema razloga za brigu kada je u pitanju mlađi deo tima, Nevena Jovanović je izrasla u pravu heroinu!

Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje – registruj se

Posle "gomile" suza nakon poraza od Španije 2019. godine, bilo je vreme da joj se sve to vrati i da ovog puta sa osmehom na licu napusti teren!

A, mi ćemo se potruditi da vama "nacrtamo" osmeh na licu. Kako? Tako što ćemo vam otkriti jednu malu tajnu. Naime, ukoliko kliknete OVDE - DOBIĆETE FANTASTIČAN BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENjE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a kako naše heroine čeka i polufinale - eto ideje gde da ga "potrošite".

Srpkinje su do sada dva puta na evropskim šampionatima odmerile snage sa Belgijankama i oba puta slavile, ali su nedavno odigrale i jedan prijateljski duel, a tu je bolja bila Belgija.

Ipak, to ne treba da nas brine. Ovo neće biti prijateljska utakmica, već utakmica koja vodi u finale Evropskog prvenstva, a u takvim okolnostima - naše devojke uvek daju poslednji atom snage.

Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje – registruj se

Baš kao što je rekla selektorka Marina Maljković - devojke su dovoljno pametne da znaju da ništa nije gotovo i da velika borba tek predstoji. Naše je da ih podržimo u toj borbi, a uopšte ne sumnjamo da će one to znati da "vrate".

Osim toga, u drugom polufinalu snage će odmeriti Belorusija i Francuska, a mi ćemo vas podsetiti da vas SAMO U MERIDIANU čeka i BONUS NA PAROVE - I DO 2000%, pa - znate šta vam je činiti!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna