U sredu je Nikola Jokić doputovao u Srbiju posle NBA sezone, a u Somboru je trebalo da bude organizovan i svečani doček.

Boža dunster

17.06.2021. 17:27

Odluke o igranju, i ne igranju, za svoju zemlju su isključivo lične. Primera je mnogo i u jednom i u drugom slučaju. Mislim da bi nešto trebalo da se promeni. Selektori ne bi trebali da pozivaju igrače, nego dati rok igračima, koji žele da igraju za svoju zemlju, da se sami prijave za to. Pa onda selektor da odabere. Ovako bi se izbegle neprijatnosti i išli bi samo oni kojima je čast i želja da predstavljaju svoju zemlju. Ono što ja lično ne razumem, da ti mladi ljudi, čiji je sportski vek do 30,35 godina, propuštaju jedinstvenu priliku da budu deo nečega velikog. Šta ćete reći svojim unucima kada Vas pitaju,zašto niste išli na OI ili SP ? Bili ste umorni ? Konje ćeš jahati i sa 60 godina, šta ćeš tada misliti o ovom trenutku ?

Dragan

17.06.2021. 18:35

Videlo se da je Nole daleko veci Srbin i patriota nego ti. Izdao si nas brate. Verovali smo ti i strastveno navijali za tebe a sad niti hoces da te lepo docekamo i proslavimo a jos gore od svega odbio si da igras za reprezentaciju na olimpijadi. Druzi se sa konjima.Cao! ?

Vrle

17.06.2021. 18:51

Bravo Jokara! Kakav bre docek, covek je dosao da se odmori od novina i laznih prijatelja! Da se odmori i da se vrati jos spremniji da sledece godine odbrani MVP titulu!