JOKIĆ IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Upisao četiri pobede u jednom danu!

Novosti online

24. 05. 2021. u 11:01

U nedelju je na hipodromu u Somboru održan prvi trkački sastanak, koji je brojao sedam kasačkih nadmetanja.

ЈОКИЋ ИМА РАЗЛОГА ЗА СЛАВЉЕ: Уписао четири победе у једном дану!

Foto: EPA

As Denver Nagetsa Nikola Jokić nije imao razloga za slavlje posle prvog meča plej-of serije u NBA ligi, pošto je njegov tim poražen od Portlanda, ali su mu raspoloženje popravila grla koja nastupaju za njegovu štalu "Drim Kečer". 

Svima je već poznato da je Jokić veliki zaljubljenik u konje, a njegovi puleni su blistali na hipodromu u Somboru, s obzirom da su slavili u čak četiri nadmetanja.

U glavnoj trci dana koja je nosila naziv "Štala Drim Kečer - Sombor", pobedila je Jokićeva uzdanica Ami del Duomo, sa trenerom i vozačem Vladimirom Pribićem. Ova petogoda Italijanka je slavila u maniru start-cilj, a distancu od 1.700 metara pretrčala je u vremenu 1.16.9 prosečno po kilometru. Reč je o sjajnom grlu koje na hipodromima u Srbiji ne zna za poraz. 

Do pobede je došla i četvorogotka Play the Game, na čijim sulkama se našao Pribić (on je inače vozio sve Jokićeve konje u nedelju). Radi se o kobili od koje se mnogo očekuje i koja iz trke u trku pokazuje svoj kvalitet.

Slavlje Jokićeve štale upotpunili su Donita Ferm, koja je najbrža bila u trci "Konjički klub Vojvođanin - Sombor" i Čarisma Spric.

(Alo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN PODATAK: Jokić obara sve rekorde, ali u jednoj stvari nije ni u top 10