MA, SAMO DA VIDI POBEDU PROTIV DŽAKE I ŠAĆIRIJA: Podigao kredit da bi bodrio Srbiju baš protiv Švajcarske!

Novosti online

02. 12. 2022. u 17:14

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu, a pred polazak na stadion izveštač "Novosti" sa Mundijala otkrio je jednu zanimljivost među navijačima "orlova".

МА, САМО ДА ВИДИ ПОБЕДУ ПРОТИВ ЏАКЕ И ШАЋИРИЈА: Подигао кредит да би бодрио Србију баш против Швајцарске!

Foto: N. Iljukić

Naime, pred hotel u kome je se smeštena reprezentacija Srbijetačnije u baštu ispred tog velikog kompleksa, došlo je više stotina pristalica Piksijeve ekipe, a među Srbima koji iz svih krajeva sveta pohitali na Svetsko prvenstvo, posebno zanimljiv je bio jedan par iz Srbije.

Naime, mladić, koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime i prezime, je rešio da sa devojkom ove godine ne ide na letovanje, već je čuvao novac za putovanje na Svetsko prvnestvo. A onda je svoju lepšu polovinu tamo i odveo - i to nakon što je podigao kredit.

Morao je tako, kaže, jer troškovi nisu mali: put za jednu osobu iz Srbije do Katara je od 1200 do 1500 evra, a ulazak u fan zonu, u kojoj se može prezalogajiti nešto od osnovnih jela, poput kebaba, je između 80 do 100 evra. 

 

Ovaj mladić je toliko snažno želeo da sa devojkom bodri Srbiju baš protiv Švajcarske, da je otišao u banku i uzeo kredit da bi ovog petka, drugog decembra 2022. bio uz "orlove".

 
 

Podsetimo, utakmicu Srbija - Švajcarska možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti", baš kao i meč Brazil - Kamerun u istoj, G grupi Svetskog prevenstva.

Sve o tim utakmicama, ali i svim drugim dešavanjima na šampionatu planete, možete da saznate u sekciji "Katar 2022" portala "Novosti".

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)