FUDBALERI Kanade igrali su protiv Hrvatske, slavili su "kockasti" 4:1, a više od rezultata pažnju javnosti podigle su uvrede golmanu "kanuksa" Milanu Borjanu.

Komentari (33)

Milos

29.11.2022. 12:49

@Petar Veliki - Ja mislio on rodjeni Kanadjanin kako prva himnu, ljubi grb i mlatara njihovom zastavom na kraju kvslifikacija. Kad on Rvat!

Šator

29.11.2022. 15:52

@Petar Veliki - Ако хоћеш да причаш шта хоћеш, онда мораш да побиједиш и створиш своју државу. Видоте како пни, одмах да бабу малтретирају, и да није хрватица, сад би морала бити иначе има да је нема... Само ксо нас могу да се носају шиптарске заставе и ником ништа...

Ljubica

29.11.2022. 12:25

Pa verovatno zato, jer je ona druga srpska strana imala više i ljubavi i razumevanja, za njega kao unuka. Da si prava baka, bio bi ti važniji tvoj unuk od nacionalnosti. Moja baka je za nas u svakom trenutku imala reči utehe i ohrabrenja, verovatno bi me čekalo omiljeno jelo i kolač, umesto tako grubih reči, kao što su tvoje.

Ruben

29.11.2022. 12:56

"o mržnji u porodici rekla je: - Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire..." Ma neeee, Crotali cak kad i ubijaju - i kada to cine masovno - oni ne mrze ; Crotali se samo sigraju ; kao deca kad se sigraju!

Drina kao sudbina

29.11.2022. 13:13

Niko od svih Srba nije toliko stradao kao Srbi koji žive zapadno od Drine, a isto tako niko od svih Srba nije toliko izdao kao neki Srbi koji su porijekla zapadno od Drine

Velibor

29.11.2022. 13:22

Bravo Milane.Pravi Srbin.Treba da mu je cast biti SRBIN sa casnom junackom istorijom a ne neki tzv hrvati koji su ustvari srpski isprdak-otpad deca Srba koji su nasilno pokrsteni otuda ne cudi njihov slabiji gen

Ceca

29.11.2022. 13:35

Da si ga ti vaspitavala bio bi pravi ustaša. Sram te bilo,kad tako pričaš za svog unuka šta bi rekla za nekog ko nije tvoj. Bojane ti si divan želim ti svu sreću ovog svijeta. Banja Luka te voli.

Baba

29.11.2022. 13:44

Jeste baba, zato je i morao na traktor jer je Hrvat! Ma vazi! Ali ako mu otac I jeste pola pola, vidi se koliko su “tvoji decki” tolerantni, da ti je sin sa djecom morao na traktor. E moja baba.Bolje da nista nisi ni rekla.

Marko

29.11.2022. 14:13

NIJE BORJAN VEC NOVINARI JEDNI I DRUGI PISAJUCI MRZNJU HRVATA PREMA SRBIMA I OBRNUTO. NAJVISE BOLI KADA DETE MALO NAPUSTA SVOJE OGNJISTE SA RODITELJIMA I BRATOM KOJI JE MLADJI OD NJEGA.TOLIKI PUT U STRAHU PROCI KAO DETE DOCI U SRBIJU I PONOVO OTICI PREMA KANADI.BRANI ZA KANADU NE SRBIJU HRVATI BI TREBALI IMATI RESPEKTA PREMA KANADI.KANADA JE NATO KOJA JE POMAGALA HRVATSKOJ A MNOGO ODMOGLA SRBIJI..SRBIN NIKADA NE MOZE BITI USTASA KAKO SU NAPISALI RADI BAKE KOJU NOVINARI SPOMINJU DA UBLAZE PROVOKACIJE I NAPADE.KANADJANI NISU ODIGRALI FUDBAL VEC NOGOMET KOJI HRVATIMA PASE. FIFI I UEFI SVI ZNAMO DA U TIM ORGANIZACIJAMA POLITIKA VLADA A NE VRHUNSKA ORGANIZACIJA SPORTA...JUGOSLAVIJI,RUSIJI,SIRIJI I DA NE NABRAJAM BRANE DA SE TAKMICE A NISU KRIVI ZA RATOVE VEC ZAPAD I NATO...

Lemi

29.11.2022. 14:15

Stvar je u tome da ti "Hrvati" ili bolje receno "katolici" koji su najglasniji i sire tu mrznju a da bih se dokazali da su veci katolici od ostalih katolika su do pre par sto godina svi bili Pravoslavci latinasi ne mrze oni samo Pravoslavce Srbe Ruse nego mrze oni i sve ostale vere nacije i boje koze a ta meznja je vec presla u psihicku bolest a posto nista drugo nisu u stanju da urade oni samo laju....

Rade

29.11.2022. 14:45

Pazi molim te vrlo bitno što je Borjanova baka Hrvatica a zaboravili ste napisati kako se baka prezivala ranije. Ne čudi da je baka Hrvatica kad je već 80% Hrvata porijeklom Srbi. Pa njihov onaj gimnastičar ili atletičar se preziva Srbić a veliki Hrvat pa gdje ćeš dalje. Toliko Mitrovića, Popovića, Petrovića, Boškovića i sve sami Hrvati.

Pedja

29.11.2022. 15:24

Nema veceg turcina od poturice, a ni veceg ustase od pokatolicenog srbina. Milan zna sta je a ti bako na tavan pa vidi gde ti je otac ili deda sakrio ikonu krsne slave. Sramite se na izjavi novinarima, samo svom unuku pravite problem u zivotu. A da ste i hrvatica pa sta, valjda se gleda ko mu je deda, a da kod vas to ne vazi, znam to iz iskustva, svi moji u rodu koji su se vezali sa hrvatima su promenuli i veru i naciju, konvertiti. Milanu mnogo uspeha u karijeri, i da se ne stidi sto ima takvu babu, j* nju lijepa njihova, a krajina ce uvek ziveti u srcima potomaka ljudi koji su je napustili, i toga netreba da se stide, nego da je sa ponosom pominju.

tuljan

30.11.2022. 16:08

Sve internet ratnici. Gdje ste vi branili srpstvo , tamo Srba vise nema. Ljepo rece strikan Legija, sve smo ratove izgubili,pod sljivu cemo stati koliko cemo biti veliki.

Mirko

30.11.2022. 19:34

Gospa Stefice, Krajina je postojala kada tebe nije jos ni bilo a "tvoj unuk" Milan Borjan nije Hrvat iako ti to zelis jer ti nisi stvorila Milana nego neki drugi koji pripadaju drugoj vjeri i naciji. Milanov otac tvoj sin se ne osjeca kao Hrvat jer ga ti kao zagrizena Hrvatica nisi mogla napraviti i roditi a posebno treba obratiti paznju na okolinu u kojoj je Milan rodjen, sve sami Srbi pre proterivanja koje tebe cini sretnom ali ne cini Milana jer je izgubijo svoj rodni kraj. Nisi Ti bako jedina u korjenu i porodicnom stablu Milana Borjana i iako si baka (a svi vidimo kakva) nemas nikakvo pravo da krstis "svoga unuka" u Rvata nego budi sretna sto si Ti rvatica te mozes da uzivas u svojoj lijepoj rvatskoj..