"DRAGAN ĆE SE ŽIV POJESTI! REKLA SAM MU - SINE, GDE BAŠ ONI... Piksijeva majka teško podnela poraz Srbije od Brazila

Novosti online

25. 11. 2022. u 08:37

SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi na konferenciji za štampu jedva je suzdržao suze.

ДРАГАН ЋЕ СЕ ЖИВ ПОЈЕСТИ! РЕКЛА САМ МУ - СИНЕ, ГДЕ БАШ ОНИ... Пиксијева мајка тешко поднела пораз Србије од Бразила

FOTO: Tanjug/AP

Nije lako bilo možda i najvećem fudbaleru kojeg je Srbija ikada imala. "Karioke su nas potpuno nadigrale", nedostajalo je baš ono što je Piksi kao igrač imao - kreacije. Ipak, sada sa klupe nije mogao da prenese svojim učenicima.

"Orlovi" su doživeli bolan poraz, a "Telegraf" je gledao meč sa majkom Dragana Stojkovića, Desankom, koja je emotivno proživela sudar sa Brazilcima.

- Gledala sam izvlačenje onih kuglica, i kada se uhvatiše za Brazil baš mi je bilo žao. Kažem Draganu : - Sine, pa gde baš oni da vam zapadnu, mnogo su jaki! A on mi je rekao : - Takva nam je sreća bila, ali borićemo se do kraja! - pričala je Deska u razgovoru za "Telegraf".

Priznaje Piksijeva mama da je odgledala mnogo teških utakmica.

- Nisam nervozna, nije meni prvi put, ostarila sam gledajući utakmice dok je moj sin igrao. Pobediće bolji, a ja bih volela da bude bar nula-nula ili bar izjednačeno ako već Srbija ne može da pobedi - govorila je Piksijeva majka čekajući da sudija označi početak prvog nastupa srpske reprezentacije.

Tokom prvog poluvremena, Desanka je bila mirnija, međutim, kada su usledili golovi, teško joj je palo.

- Dragan će se živ pojesti !

Desanku je utešilo to što je videla da se Piksi ipak dobro drži.

- Bili su jači, brži ali i grublji i eto pobedili su, ipak je to Brazil. Dragan uvek govori da treba da pobedi onaj ko je bolji. Nisam tužna, volela bih da smo pobedili, da se moje komšije raduju, da bude vesela Srbija, ali biće još prilika, još nije kraj – zaključila je Desanka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)