FUDBALERI Srbije poraženi su od Brazila na prvom meču na Mundijalu. Igrači Dragana Stojkovića Piksija poraženi su rezultatom 2:0, a navijače pitamo kako su videli večerašnji meč.

Komentari (8)

Vlado

24.11.2022. 22:24

U redu,Brazil je favorit za osvajanje prvenstva.A u kojoj je onda kategoriji Srbija?Ovo veceras je bilo sramotno losa igra Srbije.Nije Srbija dosla na turnir da sluzi za popravljanje gol razlike.Da nije bilo golmana, precke,stative bilo bi i 5-6 ,golova u mrezi Srbije.Sredina terena u potpunosti bila je Brazila.Srbija nije imala ni jedan sut na gol nijednu sansu.Da li je ovo reprezentacija koja je onako velicanstveno i hrabro pobijedila Portugaliju u Lisabonu?Bez snage,bez volje da krenu u napad,bez ideja,zatvoreni u svoju polovinu terena.Sa Brazilom se tako ne moze igrati!

Kole

24.11.2022. 22:32

Mnogo loše, ništa nismo uradili u napadu. A odbrana nije mogla da izdrži katastrofalni pad u nastavku. Vanja spasio par golova, kod oba nije imao šansu. Plus dva okvira gola, dobro smo i prošli. Idemo dalje, mora bolje.

Toni

25.11.2022. 07:26

Oprostite,a zar je sramota izgubiti od Brazila? Ne gubite pouzdanje imate još dvije utakmice,tu možete i trebate pokazati da ste ipak dobra reprezentacija.Puno Vam sreće želim! TP