RASULO U BRAZILU: Dvojica reprezentativaca povređena, Tite prekinuo trening

Novosti online

17. 11. 2022. u 11:00

Brazilski vezista Bruno Gimaraeš i defanzivac Aleks Teles povređeni na prvom treningu reprezentacije u Torinu, samo nekoliko dana pre početka Svetskog prvenstva.

РАСУЛО У БРАЗИЛУ: Двојица репрезентативаца повређена, Тите прекинуо тренинг

Foto: EPA-EFE/Joedson Alves

Gimaraeš, član Njukasla, kome je juče (sreda) bio i 25. rođendan, napustio je teren, nakon što mu je napadač Rodrigo stao na desnu nogu. Vratio se u akciju desetak minuta kasnije, ali je i dalje osećao bol.

Teles je povređen od strane Nejmara i takođe mu je ukazana lekarska pomoć. Selektor Brazila Tite je u jednom trenutku prekinuo trening utakmicu i naredio igračima da povedu računa o grubostima.

Brazil je inače u kampu Juventusa, gde će trenirati pet dana, pre nego što u subotu ode u Katar. Defanzivac Markinjoš, koji je u utorak propustio trening zbog lakše povrede, u sredu je već bio u akciji.

Reprezentacija Brazila je još ranije odlučila da ne igra nijedan prijateljski meč pre početka Svetskog prvenstva, a imaće treninge i u četvrtak i u petak. „Selesao“ na startu SP za rivala ima selekciju Srbije, a taj meč na programu je u četvrtak, 24. novembra, od 20 časova.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)