DA LI ĆE PREDSEDNIK UĆI U AVION DA ISPRATI "ORLOVE"? Vučić: Moj nos je kao kod terijera, ako uđem u avion, verujem da ćemo čudo da napravimo

Novosti online

20. 10. 2022. u 22:50

FUDBALSKA reprezentacija Srbije će uskoro krenuti na Svetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar, a o tom odlasku je tokom gostovanja u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva govorio i predsednik naše države, Aleksandar Vučić.

ДА ЛИ ЋЕ ПРЕДСЕДНИК УЋИ У АВИОН ДА ИСПРАТИ ОРЛОВЕ? Вучић: Мој нос је као код теријера, ако уђем у авион, верујем да ћемо чудо да направимо

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republke Srbije je, na pitanje da li će ući u avion da isprati fudbalere na Mundijal, rekao da to zavisi od njegovog nosa.

- Moj nos je kao kod terijera, ako uđem u avion verujem da ćemo čudo da napravimo. Verujem u naše momke, i u Dragana Stojkovića, ja ih vidim u polufinalu. Nema tu mnogo jačih, osim Brazila. Sa svima možemo da igramo. A nema sumnje da je Piksi pobednik, i kapa dole - zaključio je predsednik na kraju emisije.

Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored mečeva

Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Sledi meč protiv Kameruna, 28. novembra, te protiv Švajcarske, 2. decembra, čime Piksijeva ekipa završava s nastupima u grupi, a ako bude među dve najbolje selekcije - ide u osminu finala.

U prvoj rundi sledi ukrštanje "naše" sa grupom H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a potom u četvrtfinalu sa najboljim iz jednog od dva ukrštanja koja će dati grupe E i F u kojima su Španija, Kostarika, Nemačka i Japan, odnosno Belgija, Kanada, Maroko i Hrvatska.

Pre svega toga je prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, koji je jedina preostala provera "orlova" do šampionata planete.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (76)