RONALDO VREDI VIŠE OD MESIJA: Portugalčeva jedna objava na Instagramu vredi 3,5 miliona dolara

Novosti online

20. 09. 2022. u 13:52

KRISTIJANO RONALDO najmoćniji je fudbaler od svih koji će nastupiti na Mundijalu u Kataru. Bar na Instagramu, gde je prema Nilsenovoj analizi zabeležio porast pratilaca od čak 48 odsto u odnosu na prošlu godinu, a svaka njegova objava vredi više od tri i po miliona dolara.

РОНАЛДО ВРЕДИ ВИШЕ ОД МЕСИЈА: Португалчева једна објава на Инстаграму вреди 3,5 милиона долара

Foto: Profimedia

Tabela je napravljena na osnovu alata za merenje uticaja koji u obzir uzima broj i porast broja pratilaca, stopu interakcije sa pratiocima i prosečnu vrednost brenda po objavi na Instagramu.

Ronaldo je na vrhu tabele ispred napadačkog trija PSŽ - Lea Mesija, Nejmara i Kilijana Mbapea, a zatim slede dva igrača Real Madrida.

Portugalca na Instagramu prati 480 miliona ljudi, a Mesija 360, s rastom od 38 odsto u poslednjih 12 meseci. Leovi postovi vrede 2,6 miliona dolara. Nejmar je treći sa 178 miliona pratilaca, dok četvrti Mbape ima 72,5 miliona, ali Francuz ima nešto veću vrednost objave.

Peto i šesto mesto zauzimaju Realovi Vinisijus i Karim Benzema, a slede Paolo Dibala. Engolo Kante, Pol Pogba i Serhio Ramos.

Najveći rast beleži mlada zvezda Barselone Gavi sa neverovatnih 5165 odsto porasta broja pratilaca u poslednjih 12 meseci. Slede njegov klupski drug Rafinja i nova akvizicija Mančester junajteda Entoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)