STANKOVIĆ KANDIDAT ZA KLUPU INTERA ILI JUVENTUSA? Gazeta uvrstila srpskog stručnjaka među 12 atraktivnih trenerskih imena bez posla

Novosti online

20. 09. 2022. u 13:28

NAJTIRAŽNIJI italijanski sportski list Gazeta delo sport sastavio je listu od 12 trenera koji su trenutno bez posla i mogli bi uskoro da sednu na klupe Intera ili Juventusa, čiji treneri su pred otkazom. Jedno od imena je i srpski stručnjak Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ КАНДИДАТ ЗА КЛУПУ ИНТЕРА ИЛИ ЈУВЕНТУСА? Газета уврстила српског стручњака међу 12 атрактивних тренерских имена без посла

FOTO: Tanjug

Iako uprave Intera i Juventusa uporno ponavljaju da Simone Inzagi i Masimilijano Alegri još uživaju nastave, uskoro će biti promena.

Gazeta u tekstu podseća da je iza Stankovića rad u Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio tri šampionske titule u Srbiji i dva nacionalna kupa, a da je slobodan od prošlog meseca posle neupeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija.

Pored Stankovića, pomenuti su i španski stručnjaci Kike Setjen i Rafa Benitez, Argentinci Horhe Sampaoli i Marselo Bijelsa, Ole Gunar Solšer, Joakim Lev, Portugalac Paulo Souza, iskusni Italijan Klaudio Ranijeri i kao najveće zvezde Maurisio Poketino, Tomas Tuhel i Zinedin Zidan.

Podsetimo, lokalni mediji u Liguriji pišu i da je Stanković uz Danijelea de Rosija i Klaudija Ranijerija kandidat za klupu Sampdorije, pošto se očekuje da otpusti Marka Đampaola. Inače, klub iz Đenove bi uskoro mogao da dobije i nove vlasnike pošto je danas objavljeno da kraljevska porodica Al Tani iz Katara želi posle Pari Sen Žermena da kupi i Sampdoriju.

BNOUS VIDEO - Menigova majstorija i gol Partizana protiv Radnika

 

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024