DETALJI POGIBIJE NAJBOLJEG NEJMAROVOG DRUGA: Bežao od žene da ga ne uhvati u preljubi, pa pao sa balkona

Novosti online

20. 05. 2021. u 09:41

PSŽ je osvojio prvi trofej u sezoni. Bilo je razloga za radost u prestonici Francuske, ali i tugu.

ДЕТАЉИ ПОГИБИЈЕ НАЈБОЉЕГ НЕЈМАРОВОГ ДРУГА: Бежао од жене да га не ухвати у прељуби, па пао са балкона

Foto Instagram

Naime, pre neki dan je Nejmar izgubio najboljeg prijatelja, poznatog brazilskog "di džeja" MC Kevina koji je poginuo posle pada sa hotelskog balkona. A fudbaler je na proslavi pehara bio sa majicom na kojoj je bio lik njegovog tragično stradalog druga.

MC Kevin je pao sa petog sprata hotela u Rio de Žaneiru 16. maja, a tamošnji mediji su javili da je razlog pada pokušaj bekstva od supruge. Navodno, pomenuti "di džej" je u sobi bio sa jednom manekenkom i želeo je da se izvuče iz preljube.

Nejmarov prijatelj je navodno imao ideju da sa balkona skoči direktno u bazen, ali je pogrešio i pao je pored. U kritičnom stanju je prevezen u bolnicu gde je i podlegao povredama.

"O Globo" piše da je MC Kevin bio u sobi 502 sa modelom Bjankom Domingez, dok je bežao od supruge Deolejn Bezera koju je, zanimljivo, oženio pre nekih 20 dana.

Foto Instagram

 

- Ti si i uvek ćeš biti ljubav mog života, najlepša ljubav koju sam imala, čovek koji me je najviše voleo i divio mi se! Idi s Bogom, dečko moj, ja ću te uvek voleti - poručila je Deolejn nakon smrti supruga, dok je Nejmar takođe ostavljao potresne statuse nakon smrti MC Kevina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba