MRKELA SKRHAN ZBOG SMRTI KOSANOVIĆA: Izuzetno me je pogodila ova vest, Milan će večno biti u našim srcima

Novosti online

13. 05. 2021. u 17:39

CRVENU zvezdu je izuzetno pogodila vest da je nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Vladana Milojevića - Milan Kosanović, danas preminuo u 50. godini života, a neko ko je sa njim imao fenomenalnu saradnju, prvo u Fudbalskom savezu Srbije, a potom i u redovima crveno-belih je Mitar Mrkela.

МРКЕЛА СКРХАН ЗБОГ СМРТИ КОСАНОВИЋА: Изузетно ме је погодила ова вест, Милан ће вечно бити у нашим срцима

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor kluba sa stadiona "Rajko Mitić" nije mogao da sakrije tugu zbog smrti sjajnog čoveka i fudbalskog radnika.

- Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi. Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu - počeo je Mrkela.

Kosanović je preminuo od posledica virusa korona. NJegovo stanje se zakomplikovalo, prebačen je u bolnicu, ali nažalost nije izdržao.

- Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obeležio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio deo mnogih uspeha, sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima - zaključio je Mrkela.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)