"ASANO NIJE OSOBA KOJA IZDAJE SAIGRAČE": Oglasio se i selektor Japana o odlasku Takume iz Partizana

Novosti online

04. 05. 2021. u 16:51

ODLAZAK Takume Asana iz Partizana privukao je veliku pažnju japanskih medija.

АСАНО НИЈЕ ОСОБА КОЈА ИЗДАЈЕ САИГРАЧЕ: Огласио се и селектор Јапана о одласку Такуме из Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Čak i ako je gašenjem telefona sprečio i ono malo kontakta sa Beogradom i Partizanom što je imao dok je bio u Humskoj, japanski reprezentativac iz tamošnjih medija može da dobije jasnu sliku svega što se dešava u njegovom bivšem klubu posle odluke da jednostrano prekine saradnju.

Gotovo svi mediji su preneli agencijske izveštaje iz Beograda i izjave Vladimira Stojkovića i Lazara Markovića, koji su naglasili da su iznenađeni postupkom dojučerašnjeg saigrača i da takav način odlaska smatraju izdajom. Zbog toga je čak danas reagovao i selektor Hadžime Morijasu:

– Iz svog iskustva znam da Takuma nije osoba koja izdaje saigrače ili svoju ekipu. On je dobar čovek. Želeo bih da pružim podršku Asano onoliko koliko sam sad u stanju. On je kandidat za reprezentaciju i ako je moguće želeo bih da razghovaramo o mom izboru za kraj maja. Ne mogu da pričam o njegovom ugovoru. Nije mi jasno šta će se dešavati, ali voleo bih da se što pre reši – rekao je Morijasu koji je trenirao Asana od trenutka kada je postao profesionalac u Hirošimi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri