STOJKOVIĆ O SLUČAJU ASANO: Izdao je kompletan tim Partizana

Novosti online

03. 05. 2021. u 14:02

KAO grom iz vedra nema odjeknula je vest da je Takuma Asano napustio Partizan i otišao u Japan, a da se pritom nije javio nikome iz kluba. Povodom cele situacije oglasio se kapiten crno-belih Vladimir Stojković.

СТОЈКОВИЋ О СЛУЧАЈУ АСАНО: Издао је комплетан тим Партизана

FOTO: N. Paraušić

Iskusni čuvar mreže nije krio razočarenje zbog poteza krilnog napadača.

- Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspolozenje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana. Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas! - rekao je Stojković i dodao:

- Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono na šta znam i što ima direktne posledice na nas! Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana! - zaključio je Stojković.

Podsetimo, juče se povodom ovog događaja oglasio i Lazar Marković.

Partizan 25. maja očekuje finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!