NIŠTA OD DERBIJA: Navijači odložili utakmicu Mančester junajted - Liverpul, Siti već šampion?

Novosti online

02. 05. 2021. u 17:30 >> 18:07

MEČ između Mančester junajteda i Liverpula, zakazan za 17 i 30 odložen je na neograničeno vreme zbog upada navijača crvenih đavola na Old Traford!

НИШТА ОД ДЕРБИЈА: Навијачи одложили утакмицу Манчестер јунајтед - Ливерпул, Сити већ шампион?

FOTO: AP

Navijači Mančestera okupirali su Old Traford i ne odustaju od zahteva da braća Glejzer napuste klub.

Navijači koji su se okupili na Old Trafordu tražili su odlazak američke porodice odmah nakon prvih vesti o osnivanju Superlige, a neki od njih su pre nekoliko dana i spalili američku zastavu.

Navijači traže da posle 18 godina upravljanja klubom braća Glejzeri napuste Mančester.


Oni zahtevaju transformaciju Mančestera po nemačkom modelu 50+1, tako što bi navijači zadržali većinski paket akcija kluba, što znači da nijedna odluka ne može da se donese bez njihove dozvole.

Još uvek nije poznato kada će se utakmica odigrati, formalno nije ni otkazana, ali je fizički nemoguće da se odigra pošto su igrači oba kluba zarobljeni u hotelima koji su takođe okupirali besni crveni đavoli. 

Jahu sport prenosi i da je sudija utakmice Majkl Oliver zarobljen u automobilu i da nema šanse da stigne na stadion u dogledno vreme.

Junajtedov gradski rival mogao bi da postane šampion Engleske ukoliko đavoli izgube ovaj meč, a to bi moglo da se desi i za zelenim stolom ukoliko se utakmica ne održi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju