NAVIJAČI JUNAJTEDA OKUPIRALI OLD TRAFORD! Neizvestan početak derbija: " Mi odlučujemo kada ćete igrati" (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 16:00

ZA nešto više od sata na Old Trafordu počinje derbi dva najtrofejnija engleska kluba Mančester junajteda i Liverpula. Uvertiru za derbi napravili su besni navijači crvenih đavola koji ne odustaju od namere da proterajj Glejzere iz kluba.

НАВИЈАЧИ ЈУНАЈТЕДА ОКУПИРАЛИ ОЛД ТРАФОРД! Неизвестан почетак дербија:  Ми одлучујемо када ћете играти (ВИДЕО)

FOTO: Tviter Printskrin

Navijači koji su se okupili na Old Trafordu tražili su odlazak američke porodice odmah nakon prvih vesti o osnivanju Superlige, a neki od njih su pre nekoliko dana i spalili američku zastavu.

Ovaj put otišli su korak dalje i uleteli na stadion gde su palili dimne bombe i baklje. Skaj Sports očekuje okupljanje 10.000 navijača na Old Trafordu u znak protesta vlasnicima.

Jedan od braće Glejzer Džoel uputio je zvanično izvinjenje  navijačima zbog "brzopletosti"  u "slučaju Superliga", ali to nije odobrovoljilo najvatrenije pristalice.

"Želimo Glejzere van iz kluba", "51% MU" (nemački model vlasničke strukture u klubovima gde navijači uvek imaju 50 odsto plus jedan procenat vlasništva) "Mi odlučujemo kada ćete igrati" ispisano je na transparentima koje nose besni navijači.

Američka porodica Glejzer je kupila klub za 790 miliona funti 2005. godine. Oni su takođe vlasnici Tampa Bej Bakanirsa u NFL ligi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!