PSŽ I SITI U BORBI ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Šeici vrebaju pehar

M. BLAŽIĆ

28. 04. 2021. u 09:00

JEDNI su hteli u Superligu, drugi su je odbili bez razmišljanja.

ПСЖ И СИТИ У БОРБИ ЗА ФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Шеици вребају пехар

FOTO: AP

Malo je nedostajalo da se ne sretnu večeras (21.00) u Parizu u prvom meču polufinala LŠ, ali sada kada je glamurozni "odmetnički" projekat završio neslavno posle samo 48 sati, vraćaju se decenijskom snu.

Milijarde uloženih evra od strane šeika nisu ono što je jedino zajedničko PSŽ i Mančester sitiju, zajednička je i želja da se godine besomučnog ulaganja u struku i igrački kadar namire kroz prvi, istorijski pehar.

PSŽ je u prošloj sezoni stigao na samo 90 minuta od stvaranja istorije, ali je Bajern ipak uspeo da kruniše sezonu iz snova (1:0). Mančester siti, i pored ogromnih ulaganja, još nije stigao do završne predstave, pa je jasno u kojoj meri će ovaj dvomeč "pucati" od naboja.

- Puni smo samopouzdanja i ne postoji nijedan razlog da ne pružimo maksimum. Sigurno je da ništa neće biti rešeno posle prve utakmice i zato koncentracija mora da nam bude na maksimumu - smatra Brazilac Nejmar.

Jedan od četiri engleska predstavnika u završnim borbama za pehare u dva UEFA takmičenja planira da bude deo "reprize" sezone 2018/2019, kada su finale LŠ igrali Liverpul i Totenhem, dok su se u završnici LE našli Čelsi - Arsenal.

- Kao dečak sam sanjao ovakve utakmice, sada je to predivna realnost - istakao je vezista Sitija Rijad Marez.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima