PETARDA U KRUŠEVCU: Mladost preokrenula protiv TSC, Slavili Rad, Voždovac i Javor!

Novosti online

24. 04. 2021. u 16:51

PET duela odigrano je u okviru 33. kola Superlige Srbije.

ПЕТАРДА У КРУШЕВЦУ: Младост преокренула против ТСЦ, Славили Рад, Вождовац и Јавор!

FOTO: AP

Voždovac je na "krovu" u gradskom derbiju dočekao Čukarički. Domaći tim je do vođstva došao u 13. minutu golom Milosavljevića. Kovač u 31. minutu uspeva da poravna rezultat, dok je domaćima pobedu sa "bele tačke" doneo Purtić u 58. minutu. 

Javor je u Ivanjici dočekao Mačvu. Ivanjičani su nakon remija protiv Radničkog nastavili silovito. Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Balabanović je u 3. minutu doneo prednost Javoru. Imao je priliku da je uveća Ilić sa penala u 27. minutu, bio je neprecizan, ali se iskupio u 44. minutu pred kraj poluvremena kada je postavio konačnih 2:0. 

Milan Bojović je doneo pobedu ekipi Mladosti. Domaći tim bio je u zaostatku od 42. minuta, tada je Stanojev doneo prednost TSC-u, potom je Bojović bio precizan sa penala, a isti igrač u 78. minutu postavlja konačnih 2:1. To je ujedno bio 10. gol Milana Bojovića u prethodnih pet duela. 

Uzbudljivo je bilo i pod Bagdalom. Napredak je došao do pobede od 5:0. Uz het-trik Melunovića. Pogodio je u 5. minutu, a potom i 54. i 69. Još dva gola postigli su Cuković u 67. i Bačanin u 86. minutu. 

Rad je došao do četvrte pobede u nizu, iako je malo ko to očekivao tim sa Banjice nalazi se trenutno na deobi desetog mesta. Kaluđerović je u 15. minutu "građevinarima" doneo prednost, Šarić je u 48. uvećao, a konačan rezultat postavio je Damnjanović u 87. minutu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega