PREOKRET U SLUČAJU MESI: Argentinac ostaje na "Kamp Nou", projekat Barselone je veoma ambiciozan

Novosti online

16. 04. 2021. u 17:50

LIONEL Mesi hteo je na leto da napusti Barselonu, bio je nezadovoljan zbog sve što se dešava u klubu. Na kraju je odlučio da ostane samo zato što nije hteo da se "razvlači" po sudovima sa čelnicima Katalonaca.

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ МЕСИ: Аргентинац остаје на Камп Ноу, пројекат Барселоне је веома амбициозан

FOTO: AP

Argentincu na kraju sezone ističe ugovor sa klubom sa "Kamp Noua", ali kako stvari stoje on će ostati fudbaler Barselone.

Razlog što je kapiten giganta iz Katalonije doneo ovakvu odluku je taj što se atmosfera oko kluba promenila dolaskom Đoana Laporte na mesto predsednika.

Španski "RAC1" prenosi da je prvi čovek Barselone razgovarao sa Mesijem i ponudio mu novi ugovor, istina sa manjim primanjima nego što sada ima.

Ne zna se o kojim brojkama je reč, ali Lionelu je saopšteno da je projekat Barselone veoma ambiciozan i da neće štedeti iako su u krizi.

Razgovori sa Erlingom Halandom su već obavljeni i Katalonci će pokušati da pobede u trci za njegov potpis. Argentincu je takođe obećano da će dobiti značajno kvalitetnije saigrače sa kojima će ponovo moći da se bori za trofej Lige šampiona.

Mesi je najbolji fudbaler u istoriji kluba - odigrao je 770 mečeva. Postigao je 663 gola i namestio još 291.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna