JURIŠ NA PARIŽANE: Bajern želi podvig u Francuskoj

Z. ĆOROVIĆ

13. 04. 2021. u 10:00

BAJERNOVA kruna se dobro zaljuljala, teško će se zadržati na glavi. Evropski prvak će večeras (21.00, TV Arena) u Parizu sigurno jurišati sa namerom da poraz od 3:2 iz prvog meča u Minhenu pretvori u pobedu koja će mu odgovarati da eliminiše PSŽ i plasira se u polufinale Lige šampiona.

ЈУРИШ НА ПАРИЖАНЕ: Бајерн жели подвиг у Француској

FOTO: EPA

Sa druge strane, Mbape, Nejmar i ostali "sveci" imaju fantastičnu priliku da se osvete Bajernu za poraz u prošlogodišnjem finalu.

LEVA TRENIRA, ALI NE IGRA

NAJBOLjI fudbaler Bajerna Robert Levandovski počeo je da trenira posle povrede, ali sigurno neće igrati večeras u Parizu. Bavarci će opet biti desetkovani, pošto ne mogu da računaju ni na Gnabrija, Gorecku, Sulea, Kostu, Toliska. Kod Parižana odsustvovaće Ikardi, Bernat, Kurzava, Dijalo i Markinjoš.

Uz gol minusa, čak i bez najboljih igrača Roberta Levandovskog i Gnabrija, svetske kladionice su ulogu blagog favorita na ovom meču dodelile Bavarcima. Razlog je u činjenici što su u prvom meču non-stop napadali, uputili čak 31 udarac..

- Dobro znamo da večeras moramo da postignemo bar dva pogotka da bi prošli dalje. Biće to težak zadatak, ali su ovo utakmice zbog kojih se igra fudbal i na kojima pokazuješ koliko vrediš. Želimo da napravimo podvig u Parizu i biće nam drago ako u tome uspemo - ističe Hansi Flik, trener Bajerna.

Trener Parižana Maurisio Poketino je oprezan.

- Sve je moguće, po meni je Bajern i dalje najbolji tim u Evropi, enormno ga respektujem. Naravno, verujem i u našu snagu i pobedu.

Tradicija je apsolutno na strani domaćina, čak je i pomalo nestvarno to što je PSŽ na svom stadionu do sada pobedio Bajern u sve četiri utakmice.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!