JOKIĆ ODUŠEVIO DENVER: Ponudio da plati ceh trenera, a šta je rekao nakon meča će vas oduševiti (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2021. u 10:58

DA je atmosfera u Denveru sjajna, ponovo pokazuju Nikola Jokić i Majkl Meloun!

ЈОКИЋ ОДУШЕВИО ДЕНВЕР: Понудио да плати цех тренера, а шта је рекао након меча ће вас одушевити (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Košarkaši Denvera savladali su San Antonio bez većih problema 106:96, a Nikola Jokić je briljirao sa 25 poena, 10 asistencija i devet skokova, pa je ponovo zamalo ostao bez tripl-dabl učinka.

Međutim, najzanimljiviji trenutak odigrao se kada je trener Nagetsa Majkl Meloun potpuno poludeo zbog nesviranog faula nad Srbinom.

On je zbog burnih protesta zaradio isključenje, a čini se da je to morao da uradi jer Jokić nikako ne dobija zaslužen tretman među sudijama.

No, kako je bio isključen, to znači da će Meloun morati da plati i novčanu kaznu zbog svog ponašanja... Ili možda ipak ne?

- Hoću da budem tu za njih, da im pomognem. Ali kao što sam ranije rekao, ovo se dugo 'kuvalo'. Najbolji deo svega toga je što mi je Nikola posle meča prišao i rekao 'Treneru, čuvam vam leđa, šta god da vam stigne, izvadiću novčanik', rekao je Meloun s osmehom na licu na kraju konferencije za medije.

Naravno, medije je odmah zanimalo hoće li Jokić stvarno platiti tu kaznu.

- Nemam drugu opciju sad! 'Namestio' me je. Platiću kaznu... Mislim, kad mi trener 'drži leđa' i kad je ceo tim tu za mene, ovo je najmanje što mogu da uradim, rekao je srpski centar u očigledno dobrom raspoloženju.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu