KOSOVO JE DEO SRBIJE, JA TI KAŽEM: Hrvat uz našu pesmu brutalno prozvao Albanca! (VIDEO)

Novosti online

30. 03. 2021. u 17:42

VIDEO snimak jednog Hrvata, koji je ušao u raspravu sa muškarcem albanske nacionalnosti, postao je viralan na TikToku i zabeležio ogroman broj pregleda.

КОСОВО ЈЕ ДЕО СРБИЈЕ, ЈА ТИ КАЖЕМ: Хрват уз нашу песму брутално прозвао Aлбанца! (ВИДЕО)

Foto. Printskrin TikTok

Naime, njega je muškarac albanske nacionalnosti isprovocirao komentarom na ranije objavljenu vest o tipovanju fudbalskih mečeva reprezentacije Albanije. Hrvata je komentar iznervirao, pa je odlučio da kaže ono šta zaista misli.

Albanac se iznervirao na objavu Hrvata, koji se na TikToku predstavlja kao “Christian Hansadersen”, koji je tipovao da će Albanija i tzv. Kosovo izgubiti svoje mečeve u nedavno odigranim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo.

Albanac je Hrvatu poručio “**bo te celo Kosovo i Albanija kako si tipovao dve albanske države da gube ***em ti ono što hoda u štiklama”. Ono što je u ovom komentaru Hrvata najviše iznerviralo je to što je muškarac albanske nacionalnosti tzv. Kosovo podveo pod državu, kao i to što je direktno uputio uvrede i njemu.

Da ga je najviše iznerviralo to što je tzv. Kosovo podvedeno kao država u komentaru, dokazuje njegova poruka koju je uputio Albancu preko video snimka.

– Kosovo je Srbija, Kosovo je deo Srbije, to ti kažem kao Hrvat. Čitam ja šta si ti napisao između redova, vi Albanci bolje da se pazite da od Engleza ne dobijete pet komada (aludirajući na poraz fudbalske reprezentacije Albanije u meču sa Engleskom reprezentacijom) – poručio je ovaj mladić.

Koliko je hteo da upotpuni celi doživljaj i da ga svi shvate ozbiljno, pokazuje to da je tokom svoje video poruke u pozadini išla pesma ” Veseli se srpski rode” od Danica Crnogorčević.

Šta je rekao možete da pogledate OVDE

@christianhansandersen

Reply to @kumanova2 ##fy ##fyp ##foryou ##foryoupage ##fypシ ##croatia ##hrvatska ##nogomet ##bosna ##srbija ##albania ##macedonia ##bjelovar

♬ Veseli se srpski rode - Danica Crnogorčević

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)