IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE ZBOG PROSLAVE GOLA: Kapiten Makedonije psovao u kameru, pa izvinjavao naciji (FOTO+VIDEO)

Novosti online

29. 03. 2021. u 16:02

KAPITEN Makedonije Ilija Nestorovski šokirao je javnost naših južnih suseda proslavom gola protiv Lihteštajna, zbog čega ga je selektor Angelovski izbacio iz tima i on neće igrati protiv Nemačke.

ИЗБАЧЕН ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЗБОГ ПРОСЛАВЕ ГОЛА:  Капитен Македоније псовао у камеру, па извињавао нацији (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nestorovski je postigao poslednji gol u pobedi od 5:0 i to sa bele tačke, posle čega je potrčao prema kameri sa prstom na ustima a onda i opsovao.

- Izvinjavam se svima koji su mislili da su moje psovke bile upućene njima. To je bilo upućeno određenim ljudima i uradio sam to hladne glave. Za mene je Makedonija svetinja i makedonsku traku sam nosio i u Hrvatskoj i u Italiji. Svugde sam predstavljao Makedoniju najbolje što sam mogao. Ovo je bilo upućeno pojedincima - rekao je Nestorovski za portal Ekipa.mk.

Foto: Printskrin

Navodno je psovao ljudima koji su pretili njemu i njegovoj porodici. Selektor Igor Angelovski nije imao drugog izbora nego da fudbalera Udinezea odstrani iz tima.

- Drago mi je što se izvinio javnosti i ponudio objašnjenje, ali takvo ponašanje jednog reprezentativca ne može da prođe nekažnjeno pa na njega ne računam za susret s Nemačkom - rekao je Angelovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!