AJNTRAHT RAZBIO RIVALA Gol i asistencija Kostića

Novosti online

20. 03. 2021. u 21:18

PO "poker" golova u prvom, pa odrađivanje posla u drugom poluvremenu, sve kao proizvod stečene prednosti. Na identičan način su Ajntraht protiv Union Berlina (5:2) i Bajern protiv Štutgarta (4:0) stigli do pobeda u 26. rundi Bundeslige i nastavili pohode na mesto u Ligi šampiona ili titulu, shodno ambicijama.

АЈНТРАХТ РАЗБИО РИВАЛА Гол и асистенција Костића

Foto AP

Razlika je samo u tome što je u Frankfurtu i domaćin kapitulirao dva puta do odlaska na odmor, pa je kladioničarskim žargonom, "šest plus" došlo već na poluvremenu.

Za Ajntraht je od prvog minuta igrao i Luka Jović, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Zato jeste Filip Kostić, koji od novogodišnjih praznika igra možda i polusezonu karijere, a goste iz Berlina je ispratio golom i 12. asistencijom u dosadašnjem delu prvenstva, što ga čini drugim najboljim dodavačem Bundeslige iza Tomasa Milera koji ih ima 14.

Što se tiče bavarske mašinerije, oni su u 12. minutu ostali bez isključenog Alfonsa Dejvisa, ali to ne da se nije osetilo, nego je pitanje koliko bi Štutgart primio da su ostali kompletni. Ovako se maestralni Robert Levandovski zadovoljio "samo" het-trikom u prvom poluvremenu, dok je konačnom zbiru doprineo i Serž Gnabri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)