DAN ODLUKE: Uzmi 1.500 RSD i pogodi ko prolazi u četvrtfinale Lige Evrope

Promo

18. 03. 2021. u 16:00

NAKON što smo prethodnih dana saznali sve učesnike četvrtine finala Lige šampiona, vreme je da u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju saznamo ko će igrati u završnici.

ДАН ОДЛУКЕ: Узми 1.500 РСД и погоди ко пролази у четвртфинале Лиге Европе

Promo

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu. Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

A sad o Ligi Evrope...

Uvod za revanš mečeve smo dobili prošlog četvrtka, kada su odigrani prvi od dva duela u osmini finala.

Pošto Srbija više nema predstavnika, jedini tim iz zemalja bivše Jugoslavije je Dinamo, ekipa koja će u Zagrebu pokušati da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Totenhema.

Neće biti lako "Modrima", baš kao ni fudbalerima Olimpijakosa u Londonu.

Crveno-beli iz Pireja su u februaru prošle godine protiv Arsenala u gostima napravili veliko iznenađenje - prošli u osminu finala golom El Arabija u 120. minutu. Međutim, "Topdžije" su tada u Atini pobedile 1:0 u prvoj utakmici, a ovog puta 3:1.

Roma je u jednom od derbija lako pobedila Šahtjor u prvom meču sa 3:0, dok je Granada sa 2:0 bila bolja od Moldea. I Roma i Granada su tako obezbedili lepu prednost pred gostovanje u revanšu.

Veliku pažnju ovog četvrta, kao i prošlog, izaziva utakmica dva velikana evropskog fudbala. Milan i Mančester junajted će posle 1:1 u prvoj utakmici, na San Siru odlučiti o četvrtfinalisti.

Istim rezultatom je završena i utuakmice Rendžersa protiv Slavije u Pragu, pa će biti zanimljivo videti kako je Stiven Džerard pripremio šampiona Škotske za meč na Ajbroks parku.

Viljareal će kao domaćin braniti 2:0 protiv Dinamo Kijeva, a Ajaks sa fantastičnim kapitenom, Dušanom Tadićem prednost od tri gola protiv Jang Bojsa u glavnom gradu Švajcarske.

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja