STANKOVIĆ POSLE MAČVE: Korektno smo odigrali JERMANIŠ: Volim ja roštilj (VIDEO)

Novosti online

11. 03. 2021. u 21:59

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede nad Mačvom u zaostalom meču 20. kola Ling long Super lige Srbije.

СТАНКОВИЋ  ПОСЛЕ МАЧВЕ: Коректно смо одиграли ЈЕРМАНИШ: Волим ја роштиљ (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

- Naši fudbaleri su utakmicu igrali u korektnom ritmu. Bilo je lepih stvari, ali i grešaka. U ovakvom ritmu ne mogu da tražim perfekcionizam. Momcima svaka čast, idemo dalje - rekao je Stanković za Arenu posle utakmice.

Zvezda je sa 4:0 pobedila Mačvu u zaostaloj utakmici 22. kola Super lige Srbije.

- Oni koji dođu ovde su uglavnom defanzivno orijentisani. Ali, to ne menja. Naš pristup je isti. Nekad ne mogu i da tražim nešto više od momaka u ovakvom ritmu - dodao je Stanković.

 

Zanimljivu izjavu dao je posle utakmice strateg Mačve Alfred Jermaniš.

- Ja volim roštilj, ali danas smo bili 90 minuta na roštilju. Razlika je očita. Zvezda je prošle godine bila prvak, ove godine je igrala Evropu i opet juri titulu, Ovo je velika škola za sve nas, nadam se da ćemo biti bolji, ali nemam šta da zamerim svojim igračima. Mi imamo neke svoje utakmice u kojima možemo da tražimo bodove - zaključio je Jermaniš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu