NATHO POSLE NOVOG PAZARA: Srećan sam zbog pobede, pokazali smo da smo mnogo bolji na početku ove polusezone

Novosti online

13. 02. 2021. u 11:22

FUDBALERI Partizana pobedili su Novi Pazar sa 4:1. Jedan od strelaca za crno-bele bio je Bibras Natho.

НАТХО ПОСЛЕ НОВОГ ПАЗАРА: Срећан сам због победе, показали смо да смо много бољи на почетку ове полусезоне

FOTO: M. Vukadinović

Izraelac je po ko zna koji put pokazao koliko je važan za igru kluba iz Humske. On je analizrao utakmicu protiv Novog Pazara.

- Mislim da je veoma važno za nas da smo i ovu utakmicu pobedili i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone, jer nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbogom ove pobede, jer je teren bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal. Ali naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan zbog toga - kaže Natho.

Partizan je primio gol, to se kreativnom vezisti ne sviđa, ali ističe da je bitna pobeda. Takođe, dodao je da je pre pauze u prvenstvu imao određenih problema sa povredom.

- Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0, nego kada je 0:0.

Pre pauze imao sam malih problema sa nogom i bilo mi je teško u nekoliko utakmica, nisam igrao kao što želim. Ali znam koliko je za tim važan ovoj sad period i šta bi značilo da sada napravim pauzu.

Prokmentarisao je i pripreme. Naveo je da su on i saigrači dobro radili u Turskoj.

- U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u 100 posto formu.Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim uključujući i mene izgledamo veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako - zaključio je Natho.

Podsetimo, gol protiv Novog Pazara bio je šesti u prvenstvu za reprezentativca Izraela.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)