PREMIJER LIGA: Prva pobeda Tuhela, Lids šokirao Lisice

Novosti online

31. 01. 2021. u 17:30

ZAVRŠENE su prve dve utakmice nedeljnog programa u Premijer ligi. U prvoj je očekivano Čelsi sa 2:0 savladao ekipu Barnlija, ali je zato u drugoj došlo do velikog iznenađenja pošto su fudbaleri Lidsa nadigrali i rezultatski (3:1) i u svakom drugom smislu domaći Lester siti.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Прва победа Тухела, Лидс шокирао Лисице

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bio je ovo prvi trijumf novog menadžera Čelsija Tomasa Tuhela na klupi plavaca. Strelci su bili Acpilikueta u 40. i MArkos Alonso u 84. minutu za trijumf kojim se Čelsi bodovno izjednačio sa Totenhemom i Evertonom, mada ima dva meča više od ovih ekipa.

Lester je zabeležio peti poraz pred svojim navijačima ove sezone. Da se u Premijer ligi računaju samo rezultati sa gostovanja lisice bi bile druge na tabeli, ovako predstoji im grčevita borba za Ligu šampiona, a izgleda ipak da je Liga Evrope realnija za četu Brendana Rodžersa.

Barns je doneo vođstvo "lisicama" u 13. minutu, ali samo dva minuta kasnije izjednačio je Dalas. Bamford je u 70. minutu preokrenuo, a najlepši gol na utakmici vien je u 85. minutu kad je Harison posle briljantne kontre Lidsa postavio konačnih 1:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)