RUBINOVA LEKCIJA PARTIZANU: Rusi razbili crno-bele

Novosti online

21. 01. 2021. u 14:52

FUDBALERI Partizana izgubili su od Rubina iz Kazanja sa 5:2 u drugoj pripremnoj utakmici u Turskoj.

РУБИНОВА ЛЕКЦИЈА ПАРТИЗАНУ: Руси разбили црно-беле

Foto: FK Partizan

Crno-beli su na premijeri u Beleku posle dobre igre nadigrali poljsko Zaglembje 2:1, ali protiv ruske ekipe nije išlo, naročito u odbrani.

Gubili su crno-beli posle prvog dela meča 3:0, pa 4:1, ali su na kraju uspeli da ublaže poraz u duelu sa raspoloženim Rusima.

Katastrofalno je Partizan odigrao prvi deo meča protiv Rubina, koji je posle 45 minuta vodio sa 3:0. Bili su Rusi konkretni i vrlo  efikasni. Mrežu pulena Aleksandar Stanojevića načeo je posle 12 minuta igre Makarov. Postigao je lep gol levom nogom, pošto je smestio loptu u donji levi ugao.

Već u sledećem napadu, Jevtić je pogodio prečku, ali je Rubin u 22. minutu vodio sa 2:0. Jevtić je na kraju zatresao mrežu posle sjajne akcije i brze kontre Rubina. Makarov je bio asistent, pošto je lepo uposlio naturalizovanog Švajcarca, kome nije bilo teško da matira Stevanovića.

Rusi su nastavili da rešetaju. U 38. minutu bilo je 3:0 za Rubin. Despotović je pronašao Kvarataškeliju, a ovaj pogodio drugi ugao gola koji čuva Stevanović.

Imao je Partizan šansu bar da ublaži katastrofu tokom prvog dela, ali je Štulić u 41. minutu poslao loptu preko gola

Natho u 53. minutu pogodio sa bele tačke i smanjio  rezultat na 3:1.Maki Banjak je izborio penal, pošto je u kaznenom prostoru igrao glavom i pogodio visoko podignutu ruku igrača Rubina, a Natho je bio precizan sa bele tačke i smenjio prednost.

Samo minut kasnije poništen je gol Partizana zbog ofsajda, dok je Rubin pet minuta kasnije vratio tri gola prednosti. U 59. minutu Kosarev je postigao sjajan gol za 4:1.

Suma je u 75. minutu opet sa bele tačke smanjio prednost Rusa. Pavlović je  izborio novi penal za Partizan, ali i crveni karton za igrača Rubina. Suma je bio precizan sa bele tačke za 4:2. 

Tačku na meč stavio je Ignjatijev pet minuta pre kraja utakmice, ovog puta su Rusi bili precizni sa bele tačke.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina