UMAR SADIK U ŽIVOTNOJ FORMI: Nigerijac dao dva gola za poluvreme, sam uništio klub iz Primere

Novosti online

16. 01. 2021. u 14:32

Fudbaleri španskog drugoligaša Almerije plasirali su se u osminu finala Kupa Kralja pošto su deklasirali člana Primere Alaves rezultatom 5:0 (3:0).

УМАР САДИК У ЖИВОТНОЈ ФОРМИ: Нигеријац дао два гола за полувреме, сам уништио клуб из Примере

FOTO: M. Vukadinović

Dvostruki strelac za domaći tim, a ko bi drugi, bio je nezaustavljivi Umar Sadik, u 8. i 45. minutu, i tako nastavio nestvarnu golgetersku seriju koja je krenula od dolaska u španski klub iz Partizana.

Podsetimo, Sadik je nedavno u prvenstvenom meču protiv Ponferadine postigao het-trik za samo pola sata u prvom poluvremenu, a ova dva gola možda imaju i veću težinu jer je rival Alemrije klub iz elitnog ranga španskog fudbala.

Pogledajte jedan od dva gola Sadika, sjajno se snašao i pogodio mrežu petom, pošto mu je lopta i uz malo sreće ostala u posedu.

Sadik je u Segundi već dao devet golova, a kada se na to doda i nejgov učinak u Kupu, jasno je da je Almerija napravila pun pogodak kada ga je otkupila od crno-belih.

Kao što je poznato, Partizanu sleduju "masni" bonusi ukoliko Sadik nastavi samo da igra za klub, još veći ako nastavi da "rešeta" protivničke mreže, a "džek pot" čeka klub iz Humske, višemilionski iznos, ukoliko se Almerija plasira u Primeru.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!