VELIKA GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA: Povredio se pouzdani defanzivac crno-belih

Novosti online

16. 01. 2021. u 14:10

DEFANZIVAC još tokom rada bez lopte osetio nelagodnost, da bi kasnije, tokom rada sa loptom, ipak morao da odustane

ВЕЛИКА ГЛАВОБОЉА ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Повредио се поуздани дефанзивац црно-белих

foto: M. Vukadinović

Idiličnu sliku kompletnog tima Partizana bez povređenih fudbalera donekle je danas "pokvario" Ivan Obradović, koji je doživeo mali peh tokom prepodnevnog treninga, usled koga je nešto ranije od saigrača, uz dozvolu medicinskog tima i stručnog štaba, napustio teren.

Levi bek crno-belih je još tokom uvodnih vežbi bez lopte osetio bol u predelu levog kolena, Požalio se medu+icinskoj službi, koja je mu je ukazala pomoć, posle čega se vratio treningu.

Ipak, kada je počeo rad sa loptom, Obradović je izdržao u početnoj fazi, ali kako je intenzitet vremenom pojačan, tako je fudbaler počeo ponovo da oseća bol, da bi u jedniom trenutku samo stao i zatražio da napusti teren.

Ponovo je prišao doktoru i fiozioterapeutu, ali je bilo jasno da je trening za njega ipak završen, Obradović se uputio ka hotelu, gde će tokom dana medicinski tim obaviti dodatna ispitivanja i testiranja da bi se odredio stepen povrede i utvrdilo da li je potrebna pauza u radu.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO! Vojin Đorđević kreator brenda VODAVODA za “Novosti”, u Kataru, govorio o popularnosti srpske vode