STANOJEVIĆ: Zahtevne pripreme su najbolji način da se pripremimo za nastavak sezone

Novosti online

16. 01. 2021. u 12:06

Kao što je Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba FK Partizan, i najavio, od prvog dana po dolasku u Tursku, Parni valjak radi punim kapacitetom, uz maksimalno angažovanje svih njegovih delova.

СТАНОЈЕВИЋ: Захтевне припреме су најбољи начин да се припремимо за наставак сезоне

FOTO: FK Partizan

U toku jučerašnjeg dana, crno-beli su odradili uvodni trening.

„Pripreme kratko traju te smo praktično krenuli iz četvrte brzine i još juče odradili ozbiljan trening snage na kojem i baziramo naše pripreme, dok smo danas odradili interesantan trening agilnosti, eksplozivne snage i srednjeg intenziteta i nastavićemo u tom ritmu“, kaže sportski naučnik, profesor Marko Stojanović.

„Ove pripreme su koncipirane tako da ćemo imati samo visoka opterećenja i utakmice. Utakmice smatramo nižim opterećenjima. Pripreme će biti izuzetno zahtevne, ali je to dobar način da se spremimo za početak sezone“, naglašava Stojanović.

Jutarnji trening je bio podeljen u tri celine. U prvom delu akcenat je bio na razvijanju agilnosti, dok je u uvodno-pripremnom delu rađena vežba čuvanja lopte sa džokerima, uz određeni taktički zahtev. U glavnom delu treninga ekipa je bila podeljena u dve grupe. Jedna grupa je radila na organizaciji završnice napada, dok je uigravanje poslednje linije odbrane bio akcenat u vežbama za drugu grupu.

Crno-beli sutra od 15časova  po lokalnom vremenu igraju prvu kontrolnu utakmicu sa ekipom Zaglebije koju možete uživo pratiti na kanalu Arene Sport i Partizanovom jutjub kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

SRCE MI KUCA ZA OBE NACIJE Prelepoj Srpkinji udatoj za reprezentativca Švajcarske je danas najteže (FOTO)