BAHATI AGUERO: Kupio sam Lambordžini za 400.000 evra i ne vozim ga, samo mi skuplja paučinu

Novosti online

11. 01. 2021. u 09:31

MNOGI zaljubljenici u automobile sanjaju jednoga dana imaju Lambordžini ili Ferari. Neko zbog dečjih snova, a neko kako bi se 'pokazao'. U tu poslednju kategoriju spada i fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero.

БАХАТИ АГУЕРО: Купио сам Ламборџини за 400.000 евра и не возим га, само ми скупља паучину

Foto: EPA-EFE/Paul Childs / POOL

Argentinac je u karijeri zaradio više od 80 miliona dolara pa sebi bez problema može da priušti pedesetak Lambordžinija. U garaži ima nekoliko automobila i kolekciju je odlučio da pojača sa Lambordžini Aventadorom kojeg je 2014. godine platio 400 hiljada evra. Jer eto, ako ste bogataš, greh je nemati jednu takvu zvier. 

Dok bi mnogi dali dali sve što imaju za jedan ovakav automobil, Agueru očito nije previše stalo jer je u sedam godina sa njim prešao samo 1200 kilometara, a u poslednjem intervjuu je priznao da i dan danas ne zna zašto ga je kupio.

- Ne znam zašto sam kupio Lambordžinija. Prešao sam s njim 1200 kilometara za sedam godina. Jedva da ga ikako koristim i već dve godine razmišljam zašto sam ga uopšte kupio. Stoji vani, nisam ga oprao jako dugo, a samo sakuplja paučinu. Bacio sam novac na njega - poručio je argentinski fudbaler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili