RIJALITI ZVEZDA IZBACILA LIDS: Bijelsini igrači nisu znali šta da rade s loptom

Novosti online

10. 01. 2021. u 19:17

LIDS JUNAJTED nije prošao treću rundu FA kupa otkad na klupi jorkširske ekipe sedi Marselo Bijelsa, a što se to desilo i ove godine zaslužna je i jedna rijaliti zvezda.

РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДА ИЗБАЦИЛА ЛИДС: Бијелсини играчи нису знали шта да раде с лоптом

FOTO: Tanjug/AP/Ian Walton

Koliko je Lids bio nemoćan govori i podatak da je menadžer domaće ekipe Džon Jems dozvolio sebi da u igru uvede 33-godišnju rijaliti zvezdu Marka Rajta, kome je ovo bio prvi profesionalni nastup i prvi računajući i niže lige od 2011, kada je fudbalsku zamenio televizijskom karijerom.

Argentinac je pokušavao sve, čak je izvršio svih pet izmena za manje od sat igre, ali ništa nije pomoglo - Krouli je slavio sa ubedljivih 3:0.

-Nismo bili organizovani kada smo napadali. Imali smo veliki posed, ali nismo znali šta ćemo sa loptom. U prvom poluvremenu smo bili mnogo bolji od rivala, igralo se onako kako smo želeli, čak iako nismo stvorili velike šanse - izjavio je Marselo Bijelsa.

Četvrtoligaš je sva tri pogotka postigao u drugom poluvremenu, što je razbesnelo argentinskog trenera.

- U drugom poluvremenu je bilo obrnuto, oni su igrali onako kako su želeli i stvarali su šanse iz koji su postigli golove. Tužni smo, ovo je veliko razočaranje za nas. Nisu nas iznenadili, znamo karakteristike njihovih igrača, baš kao što znamo od svih drugih protivnika - zaključio je Bijelsa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!