INTER BROJAO DO ŠEST: Upisao se i bivši fudbaler Mladosti, remi Lacija, ubedljivi Napoli i Atalanta (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 17:07

FUDBALERI Intera na "Đuzepe Meaci" dominatnom partijom savladali su Krotone 6:2, iako je na poluvremenu bilo 2:2.

ИНТЕР БРОЈАО ДО ШЕСТ: Уписао се и бивши фудбалер Младости, реми Лација, убедљиви Наполи и Аталанта  (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Heroj Intera bio je Lautaro Martinez, postigavši tri pogotka. Jedan je postigao Romelu Lukaku, Belgijanac se u završnici povredio, kod četvrtog je Marone poslao loptu u svoju mrežu. 

Gosti su poveli golom Zanelata u 12. minutu, izjednačio je Martinez u 20. da bi autogolom Maronea u 31. došao Inter do preokreta, da bi Vladimir Golemić sa "bele tačke ponovo poravnao rezultat u 36. minutu. 

U drugom poluvremenu Inter je potpuno razbio Krotone, pošto je u 57. minutu svoj drugi pogodak postigao Martinez na asistenciju Brozovića.

Ubrzo je Lukaku maestralno okrenuo svog čuvara i rutinski pogodio u 64. minutu za 4:2.

Ipak, loša vest usledila je 15 minuta pre kraja kada se Lukaku požalio na povredu lože i momentalno napustio teren, videćemo koliko će morati da pauzira.

I za kraj, u 78. minutu, Martinez je pokupio jedan otpadak posle Perišićevog šuta i glavom povisio na 5:2.

Ni tu nije bio kraj, u samom finišu je Darmijan lepo vratio povratnu za Hakimija, a ovaj zategao sa 18 metara za 6:2.

Prštalo je od golova i u Bergamu gde je Atalanta savladala Sasuolo 5:1. Zapada je doneo prednost "Boginji" u 11. minutu. Pesina je pred poluvreme duplirao prednost. 

Duvan Zapada je u 49. minutu povisio na 3:0. Gosens je još jednom u 57. minutu uvećao prednost domaćina, Luis Muriel je u 68. minutu "bacio petardu. Da bi Krišes u 75. minutu postavio 5:1. 

Kaljari je dočekao Napoli. Gosti su preko Zielinskog došli do vođstva u 25. minutu. Žoao Pedro je u 60. poravnao rezultat, da bi gamo dva minuta kasnije Zielinski ponovo vratio gostima vođstvo. LukoŽianis je dobio drugi žuti u 65. minutu, tada se igra domaćina potpuno raspala. 

Lozano je u 74. povećao na 3:1, a konačnih 4:1 za goste postavio je Insinje u 84. minutu. 

Fiorentina i Bolonja odigrali su bez golova. Remiirali su i Đenova i Lacio. Imobile je u 15. minutu sa "bele tačke" doneo prednost gostima. Konačnih 1:1. postavio je Destro u 58. minutu. 

Torino je na gostovanju Parmi slavio 3:0, golove su postigli Singo u 8. minutu, Izo u 88. i Gojak u petom minutu nadoknade. Specija je poražena od Verone 1:0, Zakanji je postigao jedini gol u 75. minutu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)