STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN: Odlična godina je iza mene

Tanjug

30. 12. 2020. u 12:01

UVEK može bolje, jer nas na to obavezuje Zvezdin dres koji nosimo. Nije bilo lako, imali smo dosta problema i sa koronom, ali smo ipak ostvarili rezultat za ponos svih zvezdaša, rekao je trener crveno-belih fudbalera Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Одлична година је иза мене

FOTO: FK Crvena zvezda

"Gradim još uvek sebe kao trenera, odlična godina je iza mene, rekao sam da može bolje i uvek ću tražiti i od mojih momaka da na treningu, utakmici daju maksimum. Od toga ne odustajem i verujem da smo da dobrom putu", rekao je Stanković u novogodišnjem intervjuu za B92.

On je u godini na izmaku prvo priveo kraju zaostavštinu Vladana Milojevića i osvojio titulu, izgubio od Partizana u polufinalu Kupa Srbije, desila se Nikozija i eliminacija od Omonije na putu ka Ligi šampiona, potom period kritika u na kraju uzlet - 15. evropsko prolece u istoriji kluba, uz devet bodova razlike u odnosu na Partizan.

"Ne bih ocenjivao svoj dosadašnji rad, jer mislim da postoje ljudi koji to treba da rade. Uvek može bolje, vremenom smo rasli i ekipa i ja. Pre svega smo radom, zalaganjem i disciplinom odradili veliki posao i postigli sjajan rezultat", istakao je Stanković.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!