IZGUBILI SMO BRATA ZOLIKU: Sportski prijatelji iz Vojvodine ne kriju žal i suze

Novosti online

15. 12. 2020. u 18:30

SA velikom tugom su u FK Vojvodina primili vest da je preminuo njihov bivši igrač, koji je od 1992. do 1996. odigrao 114 utakmica i postigao dva gola.

ИЗГУБИЛИ СМО БРАТА ЗОЛИКУ: Спортски пријатељи из Војводине не крију жал и сузе

Foto arhiva VN

Igrao je u sjajnoj generaciji koja je 1995. bila jesenji šampion pod palicom Milorada Kosanovića u ekipi sa Miodragom Pantelićem, Aleksandrom Kocićem, Radoslavom Samardžićem, Dejanom Govedaricom, Ljubišom Dunđerskim...

- Izgubio sam brata. Zolika i ja smo rođeni istog dana, iste godine, a ja sam sat vremena stariji. To nas je i zbližilo i zaista smo bili kao braća. Čuli smo se jutro pre, žalio se na bolove, rekao da ide kod lekara. Kada su mi javili, nisam verovao - kaže Ljubiša Dunđerski ne skrivajući žal i suze.

Aleksandar Kocić, nekadašnji golman, takođe nije mogao da poveruje u tužnu vest.

- Igrali smo zajedno pre četvrt veka, družili se, ostali sjajni prijatelji. On nema ni najmanju senku u karijeri, o njemu nikad lošu reč nisam čuo. Mnogo sam tužan - kaže Kocić.

Zlatomir Zagorčić je u trenerskom tandemu sa Zoltanom vodio nekoliko ekipa, bili su najbliži saradnici i veliki prijatelji.

- Godinama smo radili u različitim sredinama, družili se i o njemu zaista može da se kaže samo sve najbolje. Šokiran sam, zatečen. Svi smo veoma tužni, boli nas sve...- kaže Zagorčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića