OD DŽEJA SE OPRAŠTAJU I U ITALIJI: Miniha žena nije zaboravila prelazak u pravoslavlje i spektakularno veselje u Novom Sadu (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2020. u 10:01

LEGENDARNI pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 57. godini, a mnogi čuveni sportisti nisu mogli da zamisle veselja bez njega.

ОД ЏЕЈА СЕ ОПРАШТАЈУ И У ИТАЛИЈИ: Миниха жена није заборавила прелазак у православље и спектакуларно весеље у Новом Саду (ФОТО)

Foto: N.Paraušić

Pre 15 godina, Siniša Mihajlović je u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu obavio crkveno venčanje sa suprugom Arijanom, zatim i priredio proslavu.

Naravno, Džej je pevao na proslavi, koja je zapravo bila druga svadba – Mihajlović je građanski brak sa Arijanom sklopio još u Rimu 1996. godine.

Tek 2005. je imao priliku da u svojoj zemlji sa porodicom i prijateljima sve to uveliča, a među veselijima je bio Dejan Stanković.

Među gostima su bili još Dejan Savićević, Dragiša Binić, Milorad Kosanović, Goran Bregović i druge slavne ličnosti, a pored Džeja su pevali i Goca Božinovska i OK bend.

A supruga proslavljenog fudbalera se i juče setila Džeja, pa se oprostila od njega na Instagramu.

Foto: Instagram

 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku