BIVŠI FUDBALER MANČESTER JUNAJTEDA: Megvajer je baletan, a Pogba treba da ode iz kluba

Novosti online

02. 12. 2020. u 21:51

NEKADAŠNjI fudbaler Mančester junajteda Andrej Kančelskis žestoko je opleo po kapitenu "crvenih đavola" Hariju Megvajeru i najskupljem igraču kluba Polu Pogbi.

БИВШИ ФУДБАЛЕР МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА: Мегвајер је балетан, а Погба треба да оде из клуба

Pol Pogba foto: EPA

Bivši ruski reprezentativac za Junajted je igrao od 1991. do 1995. godine i osvojio dve titule prvaka. Smatra da su igrači iz tog perioda Brajan Robson i Roj Kin mnogo bolji primeri kako kapiten jednog velikog kluba mora da se ponaša.

- Šta znam, Megvajer nije naročito inspirativan kapiten, kao što su bili Kin ili Robson koji su bili veliki borci. Hari je povučen, tih i potrebno mu je mnogo više odlučnosti. Ipak se bavi fudbalom, a ne baletom - rekao je Kančelskis.

Rus od 2018. godine radi kao trener u uzbekistanskom klubu Navbahon, a osvrnuo se i na Pola Pogbu, koji od povratka iz Juventusa za rekordnih 119 miliona evra ne pruža partije kakve su se očekivale.

- Uvek priča o tome kako hoće da napusti Junajted, pa kad je već tako, zašto jednostavno ne ode? Non-stop je nezadovoljan, znam i da je agent Mino Rajola tu veliki problem jer mu puni glavu pričama o odlasku, ali ako si već došao u Mančester junajted, daj sve od sebe. Šteta što nije tako, jer je Pogba odličan fudbaler - poručio je Kančelskis koji je za Junajted postigao 28 golova na 123 meča.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!