TEŠKO IDE BEZ RONALDA: Juventusu samo remi

Novosti online

28. 11. 2020. u 20:42 >> 20:49

Fudbaleri Juventusa još jednom su razočarali svoje navijače. Naime, gigant iz Torina odigrao je samo 1:1 (1:1) na gostovanju malenom Beneventu u utakmici 9. kola Serije A.

ТЕШКО ИДЕ БЕЗ РОНАЛДА: Јувентусу само реми

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Gledali smo otvorenu utakmicu na Ćiro Vigoritu, ali bezidejna igra "Stare dame" u poslednjoj trećini terena još jednom je pokazala da Andrea Pirlo, bez Kristijana Ronalda u timu, nema ideju kako da njegovi izabranici stignu do gola.

Poveo je Juventus sjajno minijaturom Alvara Morate. Lepo je Španac prihvatio loptu koju je poslao Federiko Kijeza i još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Izjednačio je Gaetano Leticija u trećem minutu nadoknade u prvom poluvremenu. 

Jalovi napadi "bjankonera" u druom poluvremenu nisu doneli ništa što se do sada nije znalo. Kada nema Ronalda nema ni golova, a glavni krivac za ovu bezidejnu je populrani "Mocart" - Andrea Pirlo. Ovo nije Juventus kakav žele njegovi navijači, kakav žele Andrea Anjeli i Pavel Nedved.

Aktuelni šampion Italije se nalazi na petom mestu Serije A sa 17 bodova, Benevento je na poziciji dvanaest, "Veštice" su osvojile 10 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna