JAKA IZJAVA BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Drago mi je što sam otišao iz srpskog fudbala, nisam ga nikad voleo

Novosti online

20. 11. 2020. u 19:11

ЈАКА ИЗЈАВА БИВШЕГ НАПАДАЧА ПАРТИЗАНА: Драго ми је што сам отишао из српског фудбала, нисам га никад волео

Foto: M.Vukadinović

NASTAVLJAJU se napadi na domaći fudbal.

Nažalost, brojni su slučajevi naših fudbalera koji su se tek odlaskom iz Srbije, Superlige, spasili, pronašli sebe i svoju karijeru i život usmerili u pravom smeru.

Takav je slučaj i sa doskorašnjim napadačem subotičkog Spartaka i Partizana Nemanjom Nikolićem koji je, kako kaže u razgovoru za portal Maxbetsport.rs, napravio potez karijere odlaskom iz srpskog fudbala.

Neke stvari jednostavno nije mogao da podnese.

- Iskreno, sa ove distance, jako mi drago što sam otišao iz našeg fudbala. Nisam voleo ni kada sam bio tamo. Najveći razlog je što se sve vrti oko dva kluba, koji su praktično nedodirljivi - kaže Nikolić.

Nikoliću smeta što se sve vezano za srpski fudbal, za domaću ligu vrti oko naša dva najveća kluba - kao da drugi ne postoje.

- LJudi kao da ne žele da shvate da mi imamo još klubova koji, pre svega, zaslužuju veliko poštovanje! Spartak, Vojvodina, Čukarički, TSC koji primer za sve ostale. Ali to su klubovi koji se u Srbiji ne cene onoliko koliko zaslužuju. Svedoci smo svakodnevnih žalbi i prepucavanja, sudija uradio ovo, sudija uradio ono. Oštetio, nije oštetio…. Zaista, ne znam više šta da mislim. I kako da unapredimo sve? U ovakvoj atmosferi, teško! Nije na meni da odlučujem o bilo čemu. Želim da verujem i nadam se da dolaze bolji dani za naš fudbal - kaže Nikolić, koji je letos iz Partizana prešao u saudijski Al Raed.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)