JA DA PUSTIM ZVEZDU? Pa to nije normalno

Novosti online

20. 11. 2020. u 13:57

TRENER Vojvodine Nenad Lalatović odbacio je optužbe da se ekipe koje predvodi s klupe uvek dodatno trude protiv Partizana a puštaju Zvezdu i to potkrepio statističkim podacima.

ЈА ДА ПУСТИМ ЗВЕЗДУ? Па то није нормално

Foto: N. Karlić

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, Lalatović je četiri puta ostao neporažen protiv Crvene zvezde.

- Pobedio sam je sa Voždovcem 1:0. Kad nam je trebalo za Evropu, sa mojom Vojvodinom sam je pobedio na „Marakani“ 1:3. Crvenoj zvezdi sam takođe prekinuo pobednički niz kada su jurili evropski rekord Benfike, u meču kada je na „Karađorđu“ bilo 0:0, a u vreme kada je gospodin Milojević bio trener, kao trener Radničkog sam igrao 2:2 u Nišu. Nije baš da je Crvena zvezda uvek pobeđivala Nenada Lalatovića i nadam se da će se u nedelju to desiti i peti put - rekao je Lalatović za klupski sajt.

Vojvodina u nedelju od 17.30 u derbiju 15. kola Sueprlige dočekuje beogradske crveno-bele.

- Ljudi misle da ja hoću da pustim Crvenu zvezdu, ali to nije normalno. Ja sam profesionalac i apsolutno želim da pobedim Crvenu zvezdu, kao i svaki drugi klub. Crvena zvezda je u poslednje tri godine osvojila tri titule i nije da samo ja gubim od nje kao trener, vec to čini 90 posto timova. Međutim, u nedelju ćemo dati sve od sebe za povoljan rezultat, a to je sve osim poraza - kaže Lalatović.

- Kad igraju protiv Crvene zvezde i Partizana, mojim igračima ne manjka motivacije, jer to su, uz Vojvodinu, naši najveći klubovi. Odigrao sam mnogo derbija kao igrač i vodio ih mnogo kao trener, tako da znam da tu motivacija nije potrebna. To su mečevi na kojima se prave heroji, a ja se nadam da će u nedelju heroj biti neko iz Vojvodine. Mojim igračima veća motivacija treba za, na papiru, manje utakmice - dodaje trener stare novosadske dame.

Njegov kum Nemanja Vidić juce je izneo žestoke optužbe na račun Fudbalskog saveza Srbije, tvrdeći da u njemu vlada sistem koji radi u korist njegovih čelnika i menadžera, a ne igrača.

- Ja sada vraćam derbi u prvi plan, a to će učiniti i Dejan Stanković. Siguran sam da svi želimo da se koncentrišemo na fudbal, a ne da čitamo šta je ko izjavio u novinama. Ja živim od fudbala, tako da me zanima samo nedeljna utakmica protiv Crvene zvezde - zaključio je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima