FALČINELIJU SE SVIĐA U BEOGRAD: Mi smo velika porodica koja diše istim plućama

Novosti online

10. 11. 2020. u 12:31

ITALIJANSKI fudbaler Dijego Falčineli rekao je danas da je veoma srećan što je nastavio da daje golove za Crvenu zvezdu.

ФАЛЧИНЕЛИЈУ СЕ СВИЂА У БЕОГРАД: Ми смо велика породица која дише истим плућама

FOTO: N. Paraušić

- Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu", rekao je Falčineli za sajt kluba.

Falčineli je bio dvostruki strelac u pobedi nad Inđijom za vikend i za sada je dao osam golova na 12 utakmica za Zvezdu.

On je ocenio da ekipa crveno-belih može mnogo, u Ligi Evropa i srpskom prvenstvu.

- Odlično smo počeli sezonu, u ovom prvom delu jeseni mislim da smo odradili fenomenalan posao. Naravno, to nam je dovoljan motiv da do kraja godine ispunimo sve ciljeve koje smo zacrtali. Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži", kazao je italijanski napadač.

Falčineli je naveo da se brz snašao u Beogradu, da ima podršku svih ljudi u klubu i da je spreman da pruži i više od maksimuma za Crvenu zvezdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju