ŠOKANTNA IZJAVA GOLMANA PARTIZANA: Stojković igrao večiti derbi zaražen koronom

Novosti online

09. 11. 2020. u 16:25

GOLMAN Partizana Vladimir Stojković oporavlja se od virusa korona.

ШОКАНТНА ИЗЈАВА ГОЛМАНА ПАРТИЗАНА: Стојковић играо вечити дерби заражен короном

Foto: M.Vukadinović

Iskusni čuvar mreže crno-belih nije bio na golu Partizana na prethodna dva meča zbog pozitivnog nalaza na kovid testu.

Njega je sjajno zamenio Nemanja Stevanović, a Stojković je u gostovanju na K1 televiziji otkrio kada je osetio prve simptome.

- Već sedam dana sam kod kuće, posle ovakve bolesti počneš da ceniš prave vrednosti. Da nisam dobro osetio sam na putu za utakmicu, bilo mi je hladno i bio sam malaksao. U svlačionici mi je doktor izmerio tempraturu i poslao me kući. Tri dana sam imao temperaturu 39, bilo je ne daj Bože nikome”, rekao je Stojković.

Verovatno misli na meč sa Mačvom u Šapcu, na kome je umesto njega stao Stevanović. Analize su pokazale da je Stojković već imao antitela, što ukazuje na to da mu ovo nije prvi put da se zarazio.

- Analize su pokazale da sam imao antitela i da sam imao koronu u februaru ili martu, a da je nisam ni osetio. Bio sam jako disciplinovan, nisam skidao masku nikada i saigrači su mi se zbog toga smejali”, otkrio je fudbaler Partizana.

Ovo znači da je vrlo moguće da je Stojković igrao na "večitom derbiju" zaražen! Partizan i Crvena zvezda odigrali su meč bez golova 1. marta, a golman crno-belih je na terenu proveo svih 90 minuta.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri