VENGER O BIVŠEM KLUBU: Arsenal sa Artetom može do titule

Beta

13. 10. 2020. u 17:11

NEKADAŠNjI trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da veruje da njegov bivši klub može da osvoji Premijer ligu pod vođstvom Mikela Artete.

ВЕНГЕР О БИВШЕМ КЛУБУ: Арсенал са Артетом може до титуле

Arsen Venger foto: EPA

Arsenal je na početku nove sezone u Premijer ligi osvojio devet od mogućih 12 bodova i trenutno je četvrti na tabeli, sa tri boda manje iza lidera šampionata, ekipe Evertona.

Taj klub u subotu čeka duel protiv Mančester sitija, a Venger veruje da Arteta ima dovoljno kvaliteta u svom timu da okonča 16 godina dugo čekanje na titulu.

- Iskreno verujem da mogu. Izgleda da dobro vodi tim. Igrači ga prate, uz njega su. Klub je dobro kupovao, potrošeno je dosta novca u poslednje dve godine. Ođednom smo otkrili ogromne resurse, to je bilo prilično iznenađujuće", rekao je Venger, prenose britanski mediji.

- Mislim da Arteta ima kvalitetne igrače. Možemo do titule, zašto da ne", dodao je Venger.

Venger se još nije vratio na "Emirate" otkako je napustio klub na kraju sezone 2017/18. Kako je priznao, nije siguran kada će ponovo posetiti svoj bivši klub.

- Osećao sam da je bolje da se potpuno udaljim i da pustim ljude sa vode klub. To je i dalje moj klub, moja ljubav. I dalje patim kada nam ne ide, srećan sam kada nam ide dobro. Kada govorim o Arsenalu uvek govorim - mi, mi, mi", rekao je Venger.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna